نام قدیمی لاتین آن شبنم دریاست و در فارسی به آن اکلیل کوهی میگویند.پرورش دهندگان عمده این گیاه را در دنیا :کشورهای شمال آفریقا خصوصا مراکش ، تونس وکشورهای جنوب اروپا :اسپانیا ،فرانسه ایتالیا ،یوگوسلاوی و آمریکا تشکیل میدهند.مصرف آن هم بصورت خوراکی در صنایع غذایی و دارویی وهم بصورت موضعی در فرآورده های آرایشی- بهداشتی است.این گیاه بیش از صدها سال است که در مراقبت از پوست و مو استفاده میشودو به داشتن اثرات فوق العاده در ایجاد جوانی مشهور است.همچنین بعلت آثار ضد میکروبی و ضد التهاب و آنتی اکسیدانی خود در تامین سلامت موها و جلوگیری از ریزش آنها تاثیر بسزایی دارد.در هیرتونیکهای تخصصی بانوان و آقایان لوسیون ضد چربی مو لوسیون ضد - شوره مو تونر پاک کننده پوست سینره از این گیاه استفاده شده است.

نحوه مصرف

بر روی موضع خشک و تمیز، مقداری از کرم را به آرامی تا جذب کامل مالش دهید. در صورت عدم دستور خاص پزشک معالج، به هنگام درد تا 3 بار در روز استفاده شود.

عوارض جانبی

در صورت استفاده بر طبق دوز درمانی عوارض جانبی مشاهده نمی گردد فقط در برخی از افراد حساس ممکن است آلرژی تماسی مشاهده گردد