نمایش 1 - 12 کالا از 69

قرص آهن برای کم خونی

قرص آهن برای کم خونی

کمبود آهن در بدن عوارض زیادی را به همراه دارد بنابراین شما باید به این موضوع توجه داشته باشید تا آسیبی به بدنتان وارد نشود. توجه داشته باشید که استفاده زیاد از قرص آهن برای کم خونی ممکن است مشکلات زیادی را برای شما ایجاد کند بنابراین حتما باید قبل از استفاده از هر نوع قرص کم خونی و یا قرص آهن با یک پزشک مشورت کنید.
نحوه مصرف قرص آهن برای کم خونی چگونه است؟

بسیاری از افراد ممکن است دچار کم خونی و یا فقر آهن در بدنشان شوند. همانطور که می دانید کم خونی بیشتر در خانم ها اتفاق می افتد، زیرا خانم ها در دوران بارداری و عادت  ماهیانه خون زیادی را از دست می دهند. به همین دلیل اگر مواظب نباشند ممکن است دچار کم خونی شوند. قرص های کم خونی برای خانم ها بسیار مفید و اثر گذار می باشد. به همین دلیل ما در ادامه ی این مقاله قصد داریم شما را با نحوه مصرف قرص آهن برای کم خونی آشنا کنیم.

مصرف قرص آهن

از طریق مصرف برخی از مواد غذایی آهن مورد نیاز ما تا حدودی تامین می شود اما کل آهن موجود در غذا، جذب بدن نمی شود و به همین دلیل است که فرد باید از قرص آهن برای کم خونی و تامین آهن مورد نیاز بدن خود استفاده کند.

مقدار آهن موجود در غذای روزانه باید برای خانم ها و آقایان و کودکان 10 میلی گرم باشد و برای خانم های شیرده و یا باردار 20 میلی گرم باشد تا بدن آن فرد با کمبود آهن مواجه نشود د و آهن مورد نیاز بدنش تامین شود.

کمبود آهن در بدن عوارض زیادی را به همراه دارد بنابراین شما باید به این موضوع توجه داشته باشید تا آسیبی به بدنتان وارد نشود. توجه داشته باشید که استفاده زیاد از قرص آهن برای کم خونی نیز ممکن است مشکلات زیادی را برای شما ایجاد کند. بنابراین حتما باید قبل از استفاده از هر نوع قرص کم خونی و یا قرص آهن با یک پزشک مشورت کنید تا پزشک با بررسی نتایج آزمایشات شما، قرص مورد نیاز را برایتان تجویز کند و به شما بگوید که از این قرص چه مقدار و در چه زمانی استفاده کنید. استفاده از قرص کم خونی و یا قرص آهن برای کم خونی بدون تجویز پزشک اصلا توصیه نمی شود. مصرف خودسرانه از این قرص ها ممکن است باعث مشکلات جدی در بدن شما شود.

قرص کم خونی

حتماً می ‌دانید که کم خونی چه نوع بیماری است در واقع خون در بدن انسان همواره در حال گردش است و کمبود آهن در خون مانع از تامین بدن می شود بنابراین مشکلات بسیار زیادی را به همراه خواهد داشت بنابراین اگر زمانی احساس خستگی بیش از اندازه و سرگیجه و رنگ پریدگی و تنگی نفس کس را احساس کردید بهتر است که آزمایش بدهید و در صورت کم خونی و کاهش آهن خون برای مصرف دارو های مفید و درمانی کم خونی اقدام کنید. البته کم خونی علائم دیگری هم دارد و ممکن است در دراز مدت به قسمت های دیگر بدن آسیب برساند بنابراین باید حتماً مورد درمان قرار گیرد که برای درمان آن دارو های مختلفی تجویز می شود امروز هم داریم به دارو های مختلفی که جهت درمان کم ‌خونی مورد استفاده قرار می ‌گیرند اشاره نماییم از این رو دعوت می کنیم که با داروخانه آنلاین داروبیار همراه باشید.

برای درمان کم خونی چه داروهایی تجویز می شود؟

حتماً می دانید که یکی از بدترین و زجر آور ترین علائم کم خونی در بدن سردرد های مکرر و مشدد می باشد. بنابراین اگر بلافاصله به پزشک مراجعه کنید و مشخص شود که دچار کم خونی شده اید قطعاً دارو های مختلفی را برای شما تجویز می کند این دارو ها شامل موارد زیر می باشند:

  • یکی از مهم ترین دارو هایی که برای کم خونی شدید مورد استفاده قرار می گیرد آمپول های ونوفر است.
  • قرص فیفول از جمله دارو های مفید برای کاهش کم خونی می باشد.
  • در زمینه درمان کم خونی می توان مصرف قرص های اسید فولیک را نام برد.
  • قرص فروس سولفات که به قرص آهن هم معروف است از جمله داروهای درمانی کم خونی می باشد.
  • حتما در زمینه قرص های کم خونی قرص اکتی آیرون را می شناسید.

نحوه تاثیر گذاری دارو های کم خونی

قطعاً شما هم از شدت کم خونی و علائم آن با خبر هستید بنابراین اگر بخواهید برای درمان این نوع بیماری به پزشک مراجعه کنید و پزشک برای شما دارو های مختلف کم خونی را تجویز نماید مطمئن باشید که بلافاصله تاثیر خود را نخواهد گذاشت بنابراین برای مشاهده تاثیرات دارو های کنترل کننده کم خونی باید صبور باشید تا این قرص ها و داروهای به مرور زمان تاثیرات مثبت خود را بگذارند. در واقع با مصرف هر یک از دارو های نام برده بدن شما کم کم آهن مورد نیاز خود را جذب می کند و پس از آن در بدن مقدار آهن بیش تر شده و از کم خونی نجات می یابد. بنابراین با یک آزمایش می توان به مقدار آن در بدن پی برد و برای کنترل میزان آن تلاش نمود البته که مصرف مواد دیگر هم در جذب آهن تاثیر گذار است که باید به آن ها نیز دقت کنید.

نحوه مصرف داروهای کم خونی

نحوه مصرف داروهای کم خونی

اینکه شما کدام دارو را برای مصرف کم خونی انتخاب کنید بستگی به نظر پزشک تان دارد در واقع این پزشک است که تعیین می کند شما از کدام قرص و دارو استفاده کنید اما نحوه مصرف قرص ها و دارو های که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و برای مثال آمپول ونوفر یکی از تاثیرگذار ترین داروهای درمان کم خونی است که به صورت تزریق در سرم مورد استفاده قرار می گیرد. در این میان قرص های دیگر باید حتماً به هنگام میل نمودن غذا مورد استفاده قرار گیرند زیرا ممکن است با معده خالی دچار درد معده شوید بنابراین توصیه نمی شود. هم چنین نحوه مصرف قرص ها و دارو های آهن بهتر است با نوشیدنی ها و غذاهایی استفاده شود که جذب آن را افزایش دهند بنابراین توصیه می کنیم از ویتامین c و ویتامین ب به هنگام مصرف دارو های کم خونی استفاده کنید.

نحوه تشخیص کم خونی و مصرف قرص آهن

قطعاً با داشتن چند علائم از نشانه هایی که خدمتتان گفته شد نمی توان به وجود کم ‌خونی پی برد تنها راه تشخیص دقیق و قطعی کم خونی دادن یک آزمایش خون است. در واقع پزشک با تجزیه و تحلیل آزمایش خون شما به کم خونی پی خواهد برد و برای تجویز دارو اقدام خواهد نمود. علاوه بر این موضوعات بهتر است که بدون تشخیص پزشک به مصرف قرص آهن و داروهای کم خونی نپردازید زیرا ممکن است دچار عوارض خطرناک و جبران ناپذیر آن شوید. علاوه بر این موضوعات مصرف سر خود قرص آهن ممکن است باعث ایجاد رسوب آهن در بخش های مختلف بدن شود که می تواند بسیار خطرناک واقع شده و در نهایت منجر به اغما و کاهش ضریب هوشی شود.

چه چیزهایی باعث فقر آهن و کم خونی می شود؟

بیشتر خانم ها به دلیل عادت ماهیانه هر ماه مقداری خون از دست می دهند و اگر آن خون از دست رفته جبران نشود، ممکن است فرد دچار کم خونی شود. بنابراین عادت ماهیانه در خانم ها یکی از علائم شایع کم خونی می باشد.

زخم معده، خونریزی های خفیف و … نیز از دیگر علائم کمبود آهن و کم خونی در بدن می باشند.

برخی از عادات غذایی غلط نیز باعث می شوند که آهن به میزان کافی جذب بدن نشود و در نتیجه به مرور زمان فرد دچار کم خونی و فقر آهن می شود.

اصلی ترین عوارض ناشی از کمبود آهن عبارتند از:

1-عفونت های مکرر

2-سردرد و سرگیجه

3-ناخن قاشقی و شکننده

4-خستگی غیر عادی

5-اضطراب

6-دست و پای سرد

7-رنگ پریدگی

8-تنگی نفس

9-تپش قلب

10-خشکی پوست مو و ریزش مو ها

11-زخم و تورم زبان و دهان

موارد ذکر شده از متداول ترین و اصلی ترین عوارض کم خونی در بدن فرد می باشند و شما می توانید از قرص کم خونی و درمان آن زیر نظر و با تجویز پزشک استفاده کنید.

بهترین زمان مصرف قرص آهن

قرص آهن بهتر است هر شب قبل از خواب مصرف شود تا عوارض ناشی از آن نیز کمتر شود . خوب است بدانید که مصرف ویتامین سی می تواند به جذب آهن در بدن شما کمک کند. بنابراین سعی کنید قرص آهن را به همراه ویتامین سی مصرف کنید. توجه داشته باشید که تا یک ساعت بعد از مصرف قرص آهن، از نوشیدن چای و قهوه بپرهیزید؛ زیرا مصرف چای و قهوه باعث می شود که آهن جذب بدن شما نشود.

عوارض مصرف قرص آهن برای کم خونی

قرص آهن برای کم خونی دارای عوارضی نیز می باشد. این عوارض ممکن است به ندرت برای فرد اتفاق بیفتد که ما در ادامه ی مطلب به آن ها می پردازیم.

1-تهوع

2-نفخ شکم

3-بی خوابی

4- باده معده

باید به این نکته توجه داشته باشید که  کم خونی و فقر آهن در بدن، یک مشکل بسیار جدی و مهم می باشد. فقر آهن می تواند منجر به پایین آمدن هموگلوبین خون شود.

خوب است بدانید که کم خونی ناشی از فقر آهن شایع ترین نوع کم خونی می باشد.

برای درمان کم خونی چیکار کنیم؟

1-با دکتر خون و آنکولوژی صحبت کنید:

اگر بعد از بررسی نتایج آزمایش متوجه شدید که دچار کم خونی شده اید حتما باید به پزشک مراجعه کنید و اگر پزشک تایید کند که شما دچار کم خونی و فقر آهن هستید برایتان قرص آهن و مکمل هایی را که حاوی آهن می باشند را به شما توصیه می کند.

2-سعی کنید غذاهای سرشار از آهن مصرف کنید:

1-گوشت قرمز و مرغ

2-میوه های خشک

3-غذاهای دریایی

4-مغزها

5-نخود فرنگی و لوبیا

6-سبزیجات برگ دار و تیره مانند کلم و اسفناج

سعی کنید قرص آهن خود را با  آب پرتقال میل کنید. زیرا پرتقال سرشار از ویتامین سی می باشد. بنابراین به جذب بهتر و سریع تر آهن در بدن شما کمک می کند.

توجه داشته باشید که مصرف قرص آهن نباید طولانی شود. زیرا ممکن است به سلول های بدن آسیب وارد کند و اختلالاتی را برای بدن فرد ایجاد کند. حتی افرادی که با فقر آهن شدیدی رو به رو هستند، نباید بیشتر از شش ماه از قرص آهن برای کم خونی خود استفاده کنند. زیرا به بدن خود آسیب وارد می کنند.

مصرف قرص آهن چه فوایدی دارد؟

اگر فردی دچار کم خونی باشد، ممکن است اختلالاتی در روان آن فرد ایجاد شود؛ بنابراین زمانی که طبق دستور پزشک از قرص آهن استفاده کنید، از بروز همچین مشکلاتی جلوگیری خواهید کرد.

مصرف قرص آهن در بارداری و زیر نظر پزشک، می تواند اکسیژن و تغذیه مورد نیاز جنین را به خوبی تامین کند. خوب است بدانید که کم خونی در دوران بارداری ممکن است باعث مشکلاتی از جمله زایمان زودرس و خطراتی برای جنین شود.

هر چقدر میزان آهن در بدن شما کم شود و شما کم خون شوید، باعث می شود که انرژی و استقامت بدن شما از دست برود. به همین دلیل است ما در داروخانه آنلاین داروبیار که قرص کم خونی و قرص آهن را به شما پیشنهاد می کنیم.

مقایسه ( 0 مورد )
0
شما این محصولات را انتخاب کرده اید  0
سبد خرید خالی است.