Complications of the delayed pill
عوارض قرص تاخیری

یکی از مشکلاتی که برخی آقایان را درگیر کرده و باعث استرس زیاد آن‌ها می‌شود، زود انزالی است. برای زود انزالی راه‌های درمانی مختلفی وجود دارد که می‌توان از آن‌ها برای بهبود شرایط استفاده کرد؛ قرص تاخیری از بهترین روش‌های درمان است. قرص‌های تاخیری مانند هر داروی دیگر ممکن است باعث ایجاد عوارضی در فرد شود که البته از بدن هر شخص به شخص دیگر واکنش متفاوتی دارد. در این مقاله از داروخانه آنلاین داروبیار قصد داریم به بیان عوارض قرص تاخیری بپردازیم تا پیش از شروع مصرف، بدانید احتمال بروز چه مواردی وجود دارد.

زود انزالی چیست؟

در شرایطی که فرد سریعا (کمتر از یک دقیقه) پس از آغاز رابطه جنسی به انزال برسد، به زود انزالی دچار شده است. به طور میانگین از هر سه مرد در جهان، یک نفر در طول زندگی خود به زود انزالی دچار می‌شود. زود انزالی باعث ایجاد مشکلات زیادی در رابطه شده و احساسات منفی در شخص ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به دوری از روابط جنسی شود. اگر زود انزالی برای مدت زمان طولانی اتفاق افتد، شخص برای درمان آن می‌تواند از قرص‌های متنوع موجود در بازار استفاده کند تا به مرور زمان عوارض آن کاهش یابد. دلیل ایجاد زود انزالی می‌تواند عواملی مانند سطح سرتونین بدن، استرس روزمره، پرکاری یا کم کاری تیروئید، بیماری دیابت، استفاده بیش از حد الکل و افسردگی باشد. در صورتی که زود انزالی درمان نشود، به مرور زمان بر رابطه زوج تاثیر خواهد گذاشت.

برای خرید اسپری تاخیری از داروخانه آنلاین داروبیار کلیک کنید.

قرص تاخیری چه عوارضی دارد؟

داروهای تاخیری زمانی تجویز می‌شوند که پزشک زودانزالی را تشخیص داده و مصرف قرص را مفید بداند. قرص‌های تاخیری دارای انواع زیادی بوده و پزشک بسته به شرایط فرد بهترین گزینه را معرفی می‌کند که هر کدام از آن‌ها عوارضی دارند.

بیشتر بخوانید:  درمان بوی بد واژن

Complications of the delayed pill

  • عوارض قرص‌ تاخیری PDE5

داروهای مهارکننده آنزیم‌های فسفودی استراز مانند قرص سیلدنافیل، قرص تادالافیل، قرص واردنافیل و قرص آوانافیل از جمله شناخته شده‌ترین قرص‌های تاخیری هستند که با افزایش جریان خون باعث طولانی‌تر شدن نعوظ می‌شوند. عوارض احتمالی قرص‌ تاخیری PDE5 شامل حالت تهوع، مشکلات بینایی، سر درد، قرمز شدن پوست، دردهای عضلانی و درد کمر می‌شود. این قرص برای افراد دارای مشکلات قلبی، فشار خون، کم خونی و بیماری کبد کلیه مناسب نبوده و بهتر است از داروهای جایگزین استفاده کنند.

  • عوارض قرص‌ تاخیری SSRI

یکی دیگر از متدوال‌ترین داروهای کاربردی در درمان زود انزالی، داروهای مهارکننده‌ بازجذب سروتونین هستند که در واقع داروهای ضد افسردگی به شمار می‌روند اما می‌توانند به عنوان قرص تاخیری هم استفاده شوند. این قرص‌ها با افزایش سرتونین باعث کاهش علائم افسردگی و افزایش زمان انزال می‌شود که همین ویژگی دلیل استفاده از قرص‌ها در درمان زود انزالی است. یکی از پر استفاده‌ترین قرص‌های این دسته، سرترالین است که در کنار اثر بخشی می‌تواند باعث بروز عوارض جانبی شود. عوارض قرص‌ تاخیری SSRI شامل حالت تهوع، احساس سردرد، احساس خواب آلودگی و اسهال می‌شود اما در برخی افراد می‌تواند باعث کاهش میل جنسی شود. در صورت ابتلا به دیابت، مشکلات قلبی و بیماری‌های مرتبط با کلیه مصرف این دسته از داروها توصیه نمی‌شود.

  • عوارض قرص‌ تاخیری کلومیپرامین

کلومیپرامین دسته دیگری از قرص‌های ضد افسردگی است که می‌تواند برای درمان زود انزالی هم موثر باشد. این قرص‌ها با دوزهای 10، 25، 50 و 75 میلی گرم تولید شده و بسته به شرایط فرد بهترین دوز برای او تجویز می‌شود. عوارض قرص‌ تاخیری کلومیپرامین شامل سر درد، احساس خواب آلودگی، اسهال و استفراغ و یبوست شده و مصرف همزمان آن با تنباکو، الکل و مهارکننده‌های مونوآمین اکسیداز تداخل دارد. قرص‌های دسته کلومیپرامین برای افراد دارای بیماری قلبی، بیماران مبتلا به مشکلات کبد و کلیه، تیروئید پر کار و … مناسب نیست.

  • عوارض قرص تاخیری ترامادول

ترامادول یک داروی اپیویید بوده و برای دردهای متوسط تا شدید مورد استفاده قرار می‌گیرد. با وجود اینکه ترامادول در دسته داروهای ضد درد طبقه بندی می‌شود اما برای درمان زود انزالی هم کاربرد دارد. از آنجایی که ترامادول خاصیت مخدری دارد، پس از چند بار استفاده امکان اعتیاد به این قرص وجود خواهد داشت، به همین دلیل باید مراقب باشید. از جمله عوارض دیگر قرص ترامادول می‌توان به بروز سر درد، یبوست، احساس خواب آلودگی، سو هاضمه، اختلال خواب و توهم اشاره کرد.

معرفی بهترین قرص تاخیری موجود در داروخانه های ایران

  • عوارض قرص تاخیری داپوکستین

قرص داپوکستین در دسته بازدارنده‌های بازجذب سروتونین جای گرفته و برای درمان افسردگی تجویز می‌شود. با توجه به تاثیرات این دارو بر بدن، از آن برای درمان زود انزالی آقایان 18 تا 65 سال استفاده می‌کنند. این قرص برای افرادی که دارای مشکلات قلبی و نارسایی کبد هستند، مناسب نبوده و تاثیر آن بر افراد بالای 65 سال ثابت نشده است. بروز حالت تهوع و اسهال، سرگیجه شدید، ایجاد سردرد، بی خوابی و خشک شدن دهان از عوارض قرص تاخیری داپوکستین هستند.

بیشتر بخوانید:  در داروخانه ها برای خرید کاندوم چه بگوییم؟

لازم به ذکر است که این عوارض برای همه افراد پیش نمی‌آید. بر روی بدن برخی به صورت خفیف ایجاد شده و با گذشت زمان برطرف می‌شود. از آنجایی که بدن هر شخص با دیگری متفاوت است، شدت این عوارض هم متفاوت خواهد بود اما در صورتی که هر کدام از موارد ذکر شده در این لیست را برای مدت زمان طولانی تجربه کردید، حتما به پزشک مراجعه کرده و مشکل را بازگو کنید.

استفاده از ژل تاخیری و کاندوم تاخیری عوارض کمتری دارند که شما می توانید از آنها استفاده کنید.

سخن پایانی

برای اینکه بهترین درمان را برای زود انزالی دریافت کنید، توصیه می‌کنیم پیش از مصرف هر دارویی ابتدا به متخصص اورولوژی مراجعه کرده و متناسب با تجویز ایشان، دارو تهیه کنید. متخصص اورولوژی با توجه به شرایط هر فرد بهترین دارو را معرفی کرده و در صورت بروز عوارض قرص تاخیری کمک خواهد کرد تا آن دارو جایگزین شده یا عارضه آن رفع شود. اگر پس از شروع مصرف قرص تاخیری علائمی مانند سردرد، اسهال، استفراغ و حالت تهوع را مشاهده کردید، احتمالا از عوارض قرص جدید است و باید این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.