بهترین دارو برای درد معده
یکی از رایجترین بیماریهایی که افراد برای آن به پزشک مراجعه میکنند، درد معده و درد شکم است. هر درد شکمی ناشی از مشکلات معده نیست و بهتر است پیش از مصرف دارو، به پزشک مراجعه کنید تا تشخیص دهند درد شکم شما ناشی از چیست. چنانچه پزشک تشخیص دهد درد شما ناشی از مشکلات معده است، لازم است داروهایی مصرف کنید تا درد معده شما تسکین یافته و در نهایت تقویت سیستم گوارش شود. معده درد شامل طیف وسیعی از بیماریها نظیر نفخ، سوزش معده، رفلاکس، یبوست، زخم معده، سرطان معده و … میشود که هر کدام از این بیماریها داروی خاص خود را طلب میکنند. در ادامه با داروخانه آنلاین داروبیار همراه باشید تا با بهترین قرص معده درد آشنا شوید.
یکی از بهترین قرص معده خارجی که می توانید به صورت آنلاین سفارش دهید، کپسول دی گاستر دایان فارما است. کپسول دایان گاستر دایان فارما با منشاء طبیعی حاوی پودر زیره، بادیان، رازیانه و دانه رازیانه تولید شده با فناوری میکرو کپسوله سازی است. ریزپوشانی دارو از طریق کنترل سرعت آزادسازی دارو، مقاومت در برابر آنزیمها و اسید معده، افزایش جذب و افزایش فراهمی زیستی به طور قابل توجهی اثر ضد نفخ، اسپاسم و همچنین کاهش دردهای شکمی و تقویت دستگاه گوارش را افزایش میدهد. کپسول گستر میتواند سندرم روده تحریک پذیر را بهبود بخشد.
میتوانید انواع داروی مناسب درد معده را در داروخانه اینترنتی داروبیار خریداری نمایید.
بهترین قرص برای معده درد
- قرص معده فاموتیدین: یکی از بهترین داروها برای درمان درد معده، فاموتیدین است که دلیل استفاده از آن میتواند درمان زخم معده و یا سوزش آن باشد. زمانی که معده شما اسید بیش از حد تولید کند، به وسیله فاموتیدین میتوان آن را کنترل کرده و از آسیب به معده جلوگیری کرد. این قرص گیرنده های H2 را بلاک کرده و همین امر سبب کاهش ترشح معده میگردد. قرص معده فاموتیدین با دز 20 و 40 میلیگرمی تولید شده و بهترین زمان مصرف آن معمولا پیش از خواب شبانه است.
- قرص معده سایتوتک: این قرص معده درد که با نام میزوپروستول هم شناخته میشود، دارویی موثر در درمان زخم معده است. اگر داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی را برای مدت زمان طولانی مصرف کنید، قرص سایتوتک را به شما پیشنهاد میدهند تا از زخم معده جلوگیری شود. این دارو عوارض قابل توجهی دارد به همین دلیل باید حتما پیش از استفاده آن، نظر پزشک را جویا شوید. به طور مثال استفاده از آن با میفپریستون میتواند باعث سقط جنین و یا اسهال شود.
- قرص معده رابپرازول: برای درمان زخم معده، رفلاکس یا درمان میکروب هلیکوباکتر از قرص رابپرازول استفاده میشود که با مهار کردن H2، جلوی ترشح بیش از حد اسید معده را خواهد گرفت. بهترین زمان مصرف این قرص معده درد یک ساعت قبل از صبحانه است که البته بسته به نظر پزشک متخصص، ساعت آن برای شما مشخص خواهد شد. مصرف رابپرازول برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا بیماری کبدی هستند، توصیه نمیشود و بهتر است قبل از مصرف با پزشک خود در این مورد مشورت نمایند.
- قرص معده دومپریدون: یکی از قرصهایی که احتمالا نام آن را زیاد شنیدهاید، قرص معده دومپریدون است. از این قرص معده درد برای برطرف کردن استفراغ و حالت تهوع استفاده میکنند و همین کاربرد و اثر بخشی بالا سبب شده محبوبیت زیادی بین بیماران داشته باشد. این دارو باعث میشود حرکت غذا در سیستم گوارشی سریعتر شده و در نتیجه دل درد شما تسکین پیدا کند. از عوارض احتمالی دومپریدون میتوان به سردرد، اختلالات خواب و تسریع ضربان قلب اشاره کرد که در صورت مشاهده هر کدام از این علائم به پزشک خود مراجعه کرده و گزارش دهید.
- قرص معده لانزوپرازول: این قرص کاربردی مشابه با قرص معده امپرازول داشته و با مهار اسید معده، دردهای ناحیه شکم را تسکین میدهد. بهترین زمان مصرف قرص لانزوپرازول یکبار در روز و پیش از صبحانه است که البته با توصیه پزشک، احتمال دارد ساعت دیگری برای مصرف شما در نظر گرفته شود. از این دارو برای درمان رفلاکس معده، عفونت، زخم معده و التهاب مری استفاده میکنند. اثرات قابل توجه لانزوپرازول در پیشگیری از ابتلا به زخم معده هم به اثبات رسیده است.
- قرص معده پنتوپرازول: این دارو در دسته داروهایی قرار میگیرد که اجازه تولید بیشتر اسید معده را نداده و در نتیجه از دردهای معده جلوگیری میکند. این دارو برای دفع میکروب هلیکوباکتر هم مفید بوده و احتمالا همزمان با چند داروی دیگر تجویز شود. بهترین زمان مصرف این دارو مانند قرص معده لانزوپرازول، یک ساعت پیش از صبحانه است.
- دایمتیکون: برای درمان نفخ معده از داروی دایمتیکون استفاده میکنند که با تسهیل فرآیند آزاد سازی گاز معده، باعث تسکین درد میشود. دو عارضه رایج داروی دایمتیکون اسهال و ناراحتی معده کوتاه مدت است؛ در صورتی که این عوارض برای طولانی مدت باقی ماندند حتما با پزشک در مورد آن مشورت کنید.
عوارض مصرف دارو های معده درد؟
داروهای مورد استفاده برای درمان معده درد میتوانند شامل دستههای مختلفی باشند، و هر دسته دارای عوارض جانبی خاص خود است. در اینجا به چند دسته رایج و عوارض جانبی مرتبط با آنها اشاره میکنم:
- آنتیاسیدها
مثالها: مالوکس (Maalox)، آلومینیوم هیدروکسید (Aluminum hydroxide)، منیزیوم هیدروکسید (Magnesium hydroxide)
عوارض جانبی: یبوست (در مورد آلومینیوم)، اسهال (در مورد منیزیوم)، نفخ، تغییرات در حرکات روده
- مهارکنندههای پمپ پروتون (PPI)
مثالها: امپرازول (Omeprazole)، اسومپرازول (Esomeprazole)
عوارض جانبی: سردرد، حالت تهوع، اسهال، نفخ، خطر افزایش عفونتهای رودهای مانند کلستریدیوم دیفیسیل، خطر کاهش جذب برخی ویتامینها و مواد معدنی مانند منیزیم و ویتامین B12، خطر پوکی استخوان در استفاده طولانی مدت
- آنتاگونیستهای گیرندههای H2
مثالها: رانیتیدین (Ranitidine)، فاموتیدین (Famotidine)
عوارض جانبی: سردرد، یبوست یا اسهال، حالت تهوع و خستگی
- پروکینتیکها
مثال: متوکلوپرامید (Metoclopramide)
عوارض جانبی: خستگی، بیقراری، اختلالات حرکتی، افسردگی در موارد نادر
- محافظهای معده
مثال: سوکرالفات (Sucralfate)
عوارض جانبی: یبوست، خشکی دهان، حالت تهوع
هنگام مصرف داروهای معده، به خصوص برای مدتهای طولانی، مهم است که تحت نظر پزشک باشید. برخی از این داروها ممکن است تداخلات دارویی با سایر داروهایی که مصرف میکنید داشته باشند، و برخی عوارض جانبی میتوانند نشانههایی از مشکلات جدیتر باشند. همیشه در مورد عوارض جانبی احتمالی و نحوه مدیریت آنها با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید.
با توجه به اینکه تهیه برخی از داروها بدون نسخه پزشک مجاز است، به شما توصیه میکنیم حتما پیش از خرید نظر یک پزشک را در مورد بهترین داروی معده جویا شوید. برخی از داروها برای افراد باردار و برخی برای افرادی که دچار مشکلات کبد هستند، ایجاد مشکل میکند؛ در نتیجه پیش از مصرف با آگاهی از عوارض احتمالی میتوانید تصمیم بهتری بگیرید. اگر در طول دوره مصرف هر کدام از داورها برای معده درد دچار مشکل شدید، به پزشک خود مراجعه کرده و مشکل را توضیح دهید تا با جایگزین کردن قرص، عوارض آن را کاهش دهند.
دکتر رضا شکری متولد ۱۷ اردیبهشت ۱۳۶۸ از تهران، مدرک دکتری داروسازی خود را از دانشکده داروسازی دانشگاه تهران دریافت نموده اند. ایشان موسس و مسئول فنی داروخانه شبانه روزی دکتر شکری در سال ۹۳ در استان تهران شهر قدس می باشند. دکتر شکری مدرس جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران و همچنین مدرس انجمن پرستاری هستند.
از مقالات وی میتوان به ۲ مقاله مهم و تخصصی ISI در زمینه softdrinks اشاره کرد. وی با تیم خود داروخانه آنلاین داروبیار را در سال ۱۳۹۹ به ثبت رسانده و مجوز سازمان غذا و دارو و نماد الکتریکی سایت را دریافت کردند. باید گفت داروخانه شبانه روزی دکتر شکری (داروخانه آنلاین داروبیار) با اطمینان یکی از کاملترین داروخانه های آنلاین می باشد که انواع مکمل های غذایی، ورزشی و… را به راحتی می توان در آن پیدا کرد.
اشتراک گذاری
مطلب خوبی بود همکار گرامی
من زندگیمو مدیون شمام
مطلب خوبی بود
آدرس دفترتون کجاست
مطلب به درد بخوری بود
من یکی از کاربران دائمی سایت شما هستم
خرید آنلاین هم دارید
ایا میشود قرص فاموتیدن با کپسول امپرازول خورد؟
سلام وقتتون بخیر.
امپرازول قبل از غذامصرف شود .فاموتیدین بعدازغذا
شما پیج اینستا هم دارین؟
هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟