در حال بارگزاری ...
افزودن به علاقه مندی
مقایسه

روغن سیاهدانه موضعی باریج 30 میلی لیتری Barij Essence Black Seed Oil 30 ml

شناسه محصول: DB5191
شناسه محصول: DB5191
تولید کننده: Barij Essence
فروشنده: داروبیار
24,000 تومان تخفیف
تعداد
امتیاز محصول
نقد و بررسی اجمالی
بیشتر

روغن سیاهدانه موضعی باریج اسانس به صورت موضعی گرم کننده بدن بوده و در درمان دردهای مفاصل و تقویت نیروی جنسی بسیار مفید و موثر عمل خواهد کرد.

تحويل سريع تحويل سريع
پشتيباني 24 ساعته پشتيباني 24 ساعته
پرداخت در محل پرداخت در محل
روز ضمانت بازگشت 7 روز ضمانت بازگشت
ضمانت اصالت كال ضمانت اصالت كالا

محصولات مرتبط

  • نقد و بررسی
  • نظرات کاربران
نقد و بررسی اجمالی
روغن سیاهدانه موضعی باریج 30 میلی لیتری Barij Essence Black Seed Oil 30 ml
نقد و بررسی

روغن سیاهدانه موضعی باریج اسانس به صورت موضعی گرم کننده بدن بوده و در درمان دردهای مفاصل و تقویت نیروی جنسی بسیار مفید و موثر عمل خواهد کرد.

ادامه مطلب
نقد و بررسی تخصصی

روغن سیاهدانه موضعی باریج

آرتریت روماتوئید شایع‌ترین بیماری التهابی مفصلی در انسان است و شیوع آن در جامعه به حدود یک درصد می‌رسد. این بیماری با درگیر کردن مفاصل مختلف بدن، باعث ایجاد اختلال در روند زندگی و تخریب مفاصل بیمار و گاهی با گرفتار کردن ارگان‌های خارج مفصلی، عامل مرگ وی می‌شود. تشخیص هر چه سریع‌تر این بیماری باعث تسریع روند درمان و پیشگیری از تخریب و تغییر شکل مفصل و بهبود کیفیت زندگی بیمار و کاهش هزینه‌های درمان، از جمله هزینه تعویض مفصل می‌شود. این بیماری یک بیماری مزمن است و متأسفانه داروهای شیمیایی تاکنون نتوانسته‌اند به طور شایسته‌ای آن را مهار نمایند. یکی از مواردی که در طب سنتی ایران در درمان درد مفاصل از نوع سرد مورد استفاده قرار می گیرد روغن سیاه دانه است. 

Image result for Black Seed Topical Oil

سابقه مصرف سیاه دانه به تمدن بابل بازمی‌گردد. در الواح گلی به جا مانده از کتابخانه آشور بانیپال در بابل که قدمت آن به بیش از سه هزار سال میرسد از سیاهدانه نام برده شده است. این گیاه بعداً در طب سنتی ایران و بسیاری از کشورها برای پیشگیری و درمان بسیاری از اختلالات و بیماری‌ها از جمله درد مفاصل، سردرد، احتقان بینی، آسم، آلرژی، تقویت سیستم ایمنی، عفونت ها، مشکلات گوارشی و … استفاده شده است.

Image result for Black Seed

اجزا فرآورد

روغن سیاهدانه

مواد مؤثره:

لینولئیک اسید، اولئیک اسید، پالمتیک اسید

 

استاندارد شده

بر اساس وجود ۶۷ – ۵۲ درصد لینولئیک اسید

 

موارد مصرف

  • رفع درد مفاصل

  • تقویت نیروی جنسی

 

روش مصرف

مقداری از روغن سه بار در روز به موضع مالیده شود.

 

مزاج دارو

گرم و خشک

 

آثار دارویی‌ـ درمانی

مالیدن آن بر مفاصل و کمر برطرف کننده دردهای شدید به خصوص از نوع سرد می‌باشد. همچنین، مالیدن آن بر کمر و اعضای تناسلی جهت تقویت تقویت نیروی جنسی و نعوظ مفید می‌باشد.

 

عوارض جانبی

گزارش‌های نادری از حساسیت موضعی به روغن سیاهدانه وجود دارد.

 

موارد عدم مصرف و نکات قابل توصیه

این فرآورده صرفاً جهت مصارف خارجی می‌باشد و نباید خورده شود.

از مصرف فرآورده در ناحیه اطراف و داخل چشم باید خودداری شود.

همانند سایر داروها، روغن سیاهدانه باریج را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.

در کودکان زیر ۲ سال مصرف نشود.

 

مصرف در دوران بارداری و شیردهی

در بارداری و شیردهی مصرف نشود.

 

شرایط نگهداری

فرآورده در ظرف دربسته، دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.


محصولات مشابه خریداری شده

اطلاع به من در زمان : موجود شدن
0 سبد
بیشتر
دسته ها
جستجو
پروفایل
تماس
دسته بندی ها
مکمل ‌دارویی
مکمل های بدنسازی
مادر و کودک
تجهیزات حفاظت فردی
تجهیزات پزشکی
آرایشی
بهداشتی
محصولات زناشویی
پکیج ها