ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
“ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا”
سایت داروبیار در این مقاله به بررسی “ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا” خواهد پرداخت.
ویتامینهای مختلفی وجود دارند که بر روی سرماخوردگی و آنفولانزا اثرگذار هستند. این ویتامینها اگر در فصلهای سرد سال مصرف کنید میتوانید بدن خود را تا حدودی در برابر سرماخودگی و آنفولانزا مقاوم کنید و اگر در هنگام بیماری از انها استفاده کنید، درمانشان سریعتر انجام خواهد شد. در ادامه با “ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا” آشنا خواهید شد. با مقالهی “ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا” در سایت داروبیار تا انتها همراه باشید.
انواع ویتامین های موثر
الف. تاثیر ویتامین ث بر جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی
وقتی مردم اولین علامت های سرماخوردگی را در خود می بینند ، بسیاری از آن ها به ویتامین C، چه در مکملها، آبمیوهها، قطرههای سرفه، چای یا اشکال دیگر رو می آورند. ویتامین C برای اولین بار در دهه 1970 به عنوان روشی برای درمان سرماخوردگی معرفی شد. اما علی رغم استفاده گسترده از آن، کارشناسان می گویند که ویتامین c برای درمان سرما خوردگی بعید است که مفید باشد.
ویتامین C چیست؟
ویتامین C یک ویتامین و آنتی اکسیدان مهم است که بدن برای قوی و سالم نگه داشتن شما از آن استفاده می کند. ویتامین C در حفظ استخوان ها، ماهیچه ها و عروق خونی استفاده می شود. ویتامین C همچنین به تشکیل کلاژن و به جذب آهن در بدن کمک می کند. به طور کلی، ویتامین C در سبزیجات و میوه ها، به ویژه پرتقال و سایر مرکبات وجود دارد. این ویتامین مهم به عنوان یک مکمل غذایی طبیعی به شکل قرص های ویتامین C و قرص های جویدنی ویتامین C هم موجود است.
آیا ویتامین C می تواند از علامت های سرماخوردگی پیشگیری یا درمان کند؟
ویتامین C سال هاست که به عنوان یک درمان احتمالی برای سرماخوردگی یا به عنوان راهی برای کمک به پیشگیری از سرماخوردگی مورد مطالعه قرار گرفته است. اما یافته ها تحقیقات مختلف در این باره متفاوت بوده اند. به طور کلی، کارشناسان فایده های کمی از ویتامین C برای پیشگیری یا درمان سرماخوردگی یافتهاند. در مطالعه ای در جولای 2007، محققان می خواستند کشف کنند که آیا مصرف روزانه 200 میلی گرم یا زیادتر ویتامین C می تواند دفعات، مدت یا شدت سرماخوردگی را کم کند یا خیر. پس از بررسی 60 سال تحقیق بالینی، آنها فهمیدند که وقتی بعد از آغاز سرماخوردگی مکملهای ویتامین ث مصرف میشوند، سرماخوردگی را خیلی زیاد کوتاهتر یا شدیدتر نمیکنند. زمانی که ویتامین C روزانه مصرف شود، مدت سرماخوردگی را بسیار اندکی کم میشود – 8 درصد در بزرگسالان و 14 درصد در کودکان. در سال 2010، محققان تمام مطالعات را بررسی کردند و فهمیدند که مصرف روزانه ویتامین C از تعداد سرماخوردگی افراد جلوگیری نمی کند. البته لازم به ذکر است که در بعضی موارد باعث بهبود علامت ها شد. البته این نتیجه ها برای افرادی که در شرایط بدنی بسیار خوبی بودند، مثل دوندگان ماراتن، متفاوت بود. ویتامین ث در افرادی مثل این افراد که هر روز ویتامین C مصرف می کنند، ویتامین ث خطر سرماخوردگی را به نصف کم میکنند. خب معنی این نتایج چیست؟ براساس این تحقیق، اگر آن فرد در طول آن سال هر روز دوز بالایی از ویتامین C مصرف کند، به طور متوسط بزرگسالانی که 12 روز در سال به سرماخوردگی مبتلا هستند، برای این افراد حدود 11 روز در سال میشود. یا مثلا برای یک کودک متوسط که حدود 28 روز در سال از بیماری سرماخوردگی رنج می برد، مصرف روزانه ویتامین C با دوز بالا باعث میشود که حدود 24 روز در سال به بیماری سرماخوردگی مبتلا باشند. وقتی ویتامین C برای درمان سرماخوردگی در 7 مطالعه جداگانه مورد آزمایش قرار گرفت، مشخص شد که در کوتاه کردن مدت علامت های سرماخوردگی موثرتر از داروهای واقعی مربوط به سرماخوردگی نیستند. به طور کلی اگر هر روز حداقل 0.2 گرم ویتامین C مصرف کنید، احتمال این که به سرماخوردگی در طی سال مبتلا نشوید وجود ندارد، اما ممکن است سرماخوردگی شما یکی دو روز زودتر تمام شود.
ب. تاثیر ویتامین D بر جلوگیری از ابتلا به آنفلونزا و سرماخوردگی
ویتامین د براساس مطالعات یکی از بهترین ویتامینها برای درمان سرماخوردگی است چرا که میتواند مدت ابتلا به سرماخوردگی و عفونتهای ویروسی مزمن را کم کند. بهتر است این ویتامین را از غذاهای طبیعی دریافت کنید تا مکملها.
مواد خوراکی دارای این ویتامین به این شرح هستند:
الف. ماهی سالمون
ب. ماهی ساردین
ج. زرده تخم مرغ
د. قارچ
و. مواد غذایی غنی شده مانند شیر بادام.
ج. تاثیر ویتامین B6 بر جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی
ویتامین B6 نقش موثری در جلوگیری از عفونتهای سیستم ایمنی بدن به ویژه در بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی دارد و کاهش آن سبب افزایش احتمال ابتلا به عفونتهای تنفسی میشود. به طور کلی بهتر است ویتامین ب۶ را در غذاهای طبیعی دریافت کنید تا از مکملهای شیمیایی.
غذاهایی که دارای ویتامین ب ۶ هستند، به این شرحند:
الف. نخود
ب. سیب زمینی
ج. جگر
د. ماهی تن
و. ماهی سالمون
ه. مرغ.
د. تاثیر ویتامین A بر جلوگیری از ابتلا به آنفلونزا و سرماخوردگی
ویتامین آ دارای خاصیت ضد التهاب است و طبق نقش موثری در درمان عفونتها دارد. البته لازم به ذکر است که بهتر است این ویتامین را از منابع طبیعی دریافت کنید.
منابع طبیعی که دارای این ویتامین هستند به این شرح هستند:
الف. سیب زمینی شیرین
ب. هویج
ج. کلم
د. اسفناج
ه. فلفل قرمز
و. زردآلو
ی. زرده تخم مرغ
و. تاثیر ویتامین E بر جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی
ویتامین E دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و به همین علت باعث تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر عوامل بیماریزا و بهبود عفونتها میشود. شما میتوانید این ویتامین را از منابع طبیعی دریافت کنید.
منابع طبیعی دارای این ویتامین به این شرح هستند:
الف. غلات کامل
ب. تخمه آفتابگردان
ج. آجیل
د. روغنهای گیاهی
نتیجه گیری نهایی دربارهی “ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا”
سایت داروبیار در این مقاله شما را با “ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا”آشنا کرد. “ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا” شامل ویتامین ث، ویتامین ای، ویتامین دی، ویتامین ب۶ و ویتامین اِی است. شما این ویتامینها را میتوانید از منابع غذایی مختلف به صورت طبیعی دریافت کنید، البته امکان استفاده از مکملها هم وجود دارد. در انتها سایت داروبیار از این که مقاله “ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا” را تا پایان مطالعه کردید از شما سپاسگزار است و امید دارد که مقالهی “ویتامین های موثر در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا” برای شما مفید واقع بوده باشد.
اشتراک گذاری
ایول
متشکرم
لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنینم چجوری باهاتون ارتباط بر قرار کنم
afarin matlab khobi bood
بیشتری بنویسین لطفا
گروه واتساپی هم دارید؟
احسنت عالی بود
یه سوال داشتم خرید حضوری هم دارید
مطالب بیشتری بنویسین لطفا
منابع این مطلب کجاست؟
چجوری می تونیم با کارشناسانتون در ارتباط باشیم