

ارسال کالا
ارسال با پست پیشتاز ----- ارسال در تهران بین 2 تا 3 روز کاری ----- ارسال شهرستان بین 3 تا 5 روز کاری
فقط در صورتی که پلمپ کالا باز نشده باشد، امکان برگشت کالا با دلیل "انصراف از خرید" مورد قبول است.
ناموجود
ناموجود
این محصول در حال حاضر موجود نمی باشد، اما می توانیداعلان را فعال کنید تا به محض موجود شدن به شما اطلاع دهیم
ژل آمیزشی روان کننده کدکس با طعم موز یک ژل همه کاره می باشد که به علت چرب بودن و لیز کردن واژن، هم برای ماساژ جنسی و هم برای رابطه جنسی قابل استفاده است. این ژل PH واژن را تنظیم کرده و از عفونتهای باکتریایی و قارچی پیشگیری می کند. ژل روان کننده موزی کدکس بوی خوب موز را روی بدن یا محیط واژینال ایجاد می کند. ژل آمیزشی موزی کدکس هم بهداشت رابطه جنسی را حفظ می کند و هم باعث افزایش لذت مقاربت برای طرفین می شود.
* از این ژل روان کننده روی کاندوم مردانه نیز استفاده کنید.
مشاهده انواع محصولات زناشویی در داروخانه آنلاین داروبیار
ژل بهداشتی بانوان با طعم موز نچ کی ناچ کدکس یک ژل همه کاره است که به دلیل چرب بودن بسیار بالا و ایجاد لغزندگی بسیار عالی، هم برای ماساژ جنسی و هم برای رابطه زناشویی پایان این ماساژ قابل استفاده است. این ژل با تنظیم PH و جلوگیری از عفونتهای باکتریایی و قارچی و ایجاد رایحه مطبوع موز روی بدن یا محیط واژینال علاوه بر حفظ بهداشت رابطه زناشویی، لذت را برای زوجین افزایش میدهد.
رطوبت رسانی فوق العاده بالای این ژل آن را برای ماساژ و هرگونه رابطه زناشویی مناسب ساخته است. لازم به ذکر است که استفاده از ژل آمیزشی کلاسیک ناچ کدکس روی کاندوم مردانه بلامانع است.
تقریبا ۹۰ درصدخانم ها پس از ازدواج در اولین نزدیکی های خود یک نگرانی مشترک دارند، و آن هم ترس از دخول و درد ناشی از آن است. این درد اگر ناشی از مشکلات فیزیکی و مادرزادی نباشد مثل مشکل ار استخوان لگن یا چسبندگی لبه های بیرونی واژن یا پرده اضافی و… به سه دسته تقسیم می شود:
شایعترین عارضه یائسگی آتروفی واژینال است که سبب ایجاد علائمی مانند خشکی و خارش واژینال و درد هنگام نزدیکی می شود. یائسگی ، زایمان و شیردهی ، رادیوتراپی و شیمی درمانی ، برداشتن تخمدان ، داروهای کاهنده استروژن ، آلرژی و استفاده از آنتی هیستامین ها ، استفاده از دوش های واژینال و پیش نوازی ناکافی قبل از نزدیکی سبب بروز خشکی واژینال حین نزدیکی می شود.
این مشکل کاملا با استفاده از روان کننده قابل حل می باشد، این ژل روان کننده با ایجاد رطوبت کافی در واژن باعث می شود تا ورود و خروج آلت تناسلی در واژن به هیچ وجه با درد همراه نبوده و علاوه بر آن رایحه دلپذیری به ناحیه تناسلی القاء می کند. این ژل روان کننده بر پایه آب ساخته شده و به راحتی با آب نیز شسته می شود.
آب، هیدروکسی اتیل سلولز، گلیسرین، رلوولنیک اسید، سدیم لوولینات، اسید لاکتیک، سدیم لاکتات، اسانس مجاز بهداشتی.
قبل از نزدیکی مقدار مناسبی از ژل روان کننده را بر روی نواحی خارجی و داخل واژینال و همچنین بر روی آلت تناسلی شریک جنسی خود بمالید.
* اگر حساسیت های پوستی مشاهده کردید مصرف را متوقف کنید و با پزشک خود مشورت کنید. این محصول را در مکان خشک، دور از رطوبت و غیرقابل دسترس برای کودکان قرار دهید.
شما هم درباره این کالا پرسش ثبت کنید
ممنون
خوب
خوب و کارانداز
بسیار کاربردی و قیمت مناسب
من قبلا توت فرنگیش رو خریده بودم از جایی دیگه و الان موزیشرو از داروبیار خریدم و ازشراضی هستم ولی قیمت داروبیار خیلی گران تره الانم قیمتشبیرون ۷۵ هزار تومان که اینجا ۱۲۴ هزار تومان میده
خوب و موثر بود
بد نبود
کیفیتش عالیه و خیلی خوبه
عالی بود، روانکننده خوبیه و بوی خوبی داره فقط کاش یکم ارزونتر بود
پیشنهاد میکنم بخیرید
برای یکی از دوستان گرفتم و راضی بود
خوب بید
قیمتش بصرفه هست
ژل روان کننده بانوان با طعم موز نچ کی کدکس 90 میلی لیتر
Nach Kodex Real Banana Water Gel 90 ml