در حال بارگزاری ...
افزودن به علاقه مندی
مقایسه

صابون تری‌کلوکاربان ( 1% TCC)

شناسه محصول:
شناسه محصول:
دسته بندی: آرایشی
تولید کننده: GOL CITO
فروشنده: داروبیار
18,680 تومان تخفیف
تعداد
امتیاز محصول
نقد و بررسی اجمالی
بیشتر

صابون تری کلوکاربان 1% گل سیتو خاصیت ضد میکروبی و ضد عفونی کننده دارد. حاوی ماده موثره تری کلوکاربان جهت جلوگیری از رشد و تکثیر باکتری های مولد آکنه است. میزان تری کلوکاربان موجود در ترکیبات این صابون 1% می باشد، در کنار آن از روغن بادام شیرین و اسید...

تحويل سريع تحويل سريع
پشتيباني 24 ساعته پشتيباني 24 ساعته
پرداخت در محل پرداخت در محل
روز ضمانت بازگشت 7 روز ضمانت بازگشت
ضمانت اصالت كال ضمانت اصالت كالا

محصولات مرتبط

  • نقد و بررسی
  • نظرات کاربران
نقد و بررسی اجمالی
صابون تری‌کلوکاربان ( 1% TCC)
نقد و بررسی

صابون تری کلوکاربان 1% گل سیتو خاصیت ضد میکروبی و ضد عفونی کننده دارد. حاوی ماده موثره تری کلوکاربان جهت جلوگیری از رشد و تکثیر باکتری های مولد آکنه است. میزان تری کلوکاربان موجود در ترکیبات این صابون 1% می باشد، در کنار آن از روغن بادام شیرین و اسید چرب نارگیل استفاده شده تا از خشکی پوست جلوگیری کرده و رطوبت پوست را تامین کنند.

ادامه مطلب
نقد و بررسی تخصصی

                             شماره پروانه بهداشتی:85462455

مشخصه ها :

- دارای خاصیت آنتی باکتریال و آنتی سپتیک

- خاصیت ضد میکروبی و ضد عفونی کننده پوست

- مؤثر در درمان جوش های صورت و بدن

- برطرف کننده بوی نامطبوع بدن

موارد مصرف :

آنتی باکتریال و ضد بو و ضد عرق

روش مصرف :

از این صابون طبق دستور پزشک استفاده نمایید، جهت نتیجه گیری بهتر توصیه می شود هنگام مصرف، کف صابون مدت چند دقیقه بر روی پوست بماند سپس شستشو را با آب ولرم انجام دهید. هشدار مصرف : فقط برای مصرف موضعی از تماس با چشم و دیگر غشاهای مخاطی خودداری شود. در صورت تماس با چشم ها آنها را با آب تمیز شستشو دهید. در صورت مشاهده هر نوع آلرژی مصرف را متوقف و به پزشک مراجعه فرمایید. دور از دسترس کودکان نگهداری شود. توضیحات : ترکیبات : حاوی 1% تری کلو کربان، روغن پالم، روغن نارگیل، هیدروکسید سدیم، اسید استئاریک، لانولین، روغن بادام شیرین، دی اکسید تیتانیوم و اسانس دارویی. تری کلو کربان ماده ای با خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچ می باشد که در داروهای ضد عفونی، صابون ها و سایر فراورده های آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. مکانیسم عملکرد تری کلو کربان ناشناخته است، اما ممکن است عامل بازدارنده آنزیم ENR باشد که این آنزیم در ساختن غشای سلولی بسیاری از باکتری ها و قارچ ها ضروری است. صابون تری کلو کربان بیش از 45 سال در اروپا، آسیا، آمریکای لاتین و ایالات متحده آمریکا مصرف می شود و در بررسی های صورت گرفته، موردی که تأثیر مضر داشته باشد تاکنون گزارش نشده است.


اطلاع به من در زمان : موجود شدن
0 سبد
بیشتر
دسته ها
جستجو
پروفایل
تماس
دسته بندی ها
مکمل ‌دارویی
مکمل های بدنسازی
مادر و کودک
محصولات زناشویی
تجهیزات حفاظت فردی
تجهیزات پزشکی
آرایشی
بهداشتی
پکیج ها