برای گلو درد چه قرصی بخوریم؟
برای گلو درد چه قرصی بخوریم؟

گلودرد یکی از شایع‌ترین علائم بیماری‌های تنفسی است که ممکن است از عوامل مختلفی نظیر عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی، التهاب حلق، گرفتگی‌های زیر گوشی یا عوامل آلرژی‌زا ناشی شود. برای تسکین درد و تب‌های ناشی از گلودرد، یا در صورت ضرورت، برخی از داروهای ضد درد و ضد التهاب می‌توانند مفید باشند. در ادامه به این میپردازیم که برای گلو درد چه قرصی بخوریم؟ با داروخانه آنلاین داروبیار همراه باشید.

گلودرد چگونه تعریف می شود؟

افرادی که گلودرد را تجربه می کنند اغلب احساس خشکی یا خراش می کنند که هنگام قورت دادن یا صحبت کردن دردناک می شود. اگرچه گلودرد به ندرت باعث نگرانی می شود، اما زندگی با آن می تواند ناراحت کننده باشد. در موارد شدید، گلودرد شما حتی ممکن است بر زندگی روزمره شما تأثیر بگذارد.

به همین دلیل است که دانستن نحوه درمان گلودرد و اینکه کدام راه حل موثر است ضروری می باشد. در بخش بعدی بیام خواهیم کرد که برای گلو درد چه قرصی خوب است.

برای گلو درد چه قرصی بخوریم؟

علل گلودرد

علل گلودرد عبارتند از:

  • ویروس ها، مانند آنهایی که باعث سرماخوردگی یا آنفولانزا می شوند
  • باکتری گروه A استرپتوکوکی که باعث گلودرد استرپتوکوکی می شود (که فارنژیت استرپتوکوکی نیز نامیده می شود)
  • آلرژی
  • سیگار کشیدن یا قرار گرفتن در معرض دود سیگار

از این میان، عفونت های ناشی از ویروس ها شایع ترین علت گلودرد هستند. البته در فصل هایی از سال به خاطر آلودگی هوا بیشترین علل گلودرد اعلام شده است.

برای گلو درد چه قرصی خوبه؟

برای گلو درد چه قرصی خوبه؟

برای تسکین درد و التهابات ناشی از گلودرد، برخی از داروهای ضد درد و ضد التهاب معمولا مصرف می‌شوند. به عنوان مثال:

  1. آسپرین یا استامینوفن: این داروها برای تسکین درد و تب‌های ناشی از گلودرد مصرف می‌شوند.
  2. ایبوپروفن و ناپروکسن: این یک داروی ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAID) است که می‌تواند در تسکین درد و التهابات گلودرد مفید باشد.
  3. پاراستامول: این نیز یک داروی ضد درد و ضد تب است که معمولا برای تسکین علائم گلودرد مصرف می‌شود.
  4. آنتی هیستامین ها: آنتی هیستامین ها برای جلوگیری از واکنش شیمیایی غیر ضروری در بدن که باعث واکنش های آلرژیک می شود، استفاده می شود. این واکنش ها می تواند باعث ایجاد التهاب شود که ممکن است منجر به گلودرد شود. آنتی هیستامین های معروف عبارتند از:
  • دیفن هیدرامین
  • فکسوفنادین
  • لووستیریزین
  • لوراتادین
  • ستیریزین
  1. آنتی بیوتیک ها: گلودرد ناشی از عفونت باکتریایی – مانند گلودرد استرپتوکوکی یا تب روماتیسمی – ممکن است به داروهای قوی مانند آنتی بیوتیک نیاز داشته باشد. تکمیل دوره کامل آنتی بیوتیک برای جلوگیری از مقاوم شدن باکتری ها به دارو و درمان آن در آینده بسیار مهم است.
  2. گفته میشود برخی سنگ ها مانند سنگ فیروزه برای درمان گلودرد نیز مورد استفاده قرار میگرند، حتی برخی معتقد اند استفاده از انگشتر فیروزه نیز در این امر موثر است.
بیشتر بخوانید:  علل افرایش احتمال سنگ کلیه در زنان

قبل از مصرف هر دارویی، حتما بهتر است از یک پزشک یا داروساز مشورت بگیرید، زیرا هر دارویی ممکن است عوارض جانبی خاص خود را داشته باشد و یا با داروهای دیگر تداخل داشته باشد.

چه قرصی برای گلو درد خوب است؟

تمامی داروهایی که در قسمت قبل به آنها اشاره شد، باید به صورت حضوری به داروخانه مراجعه کرده و تهیه کنید. اما ما در داروخانه آنلاین داروبیار قرص هایی که برای گلودرد خوب است را به شما معرفی می کنیم تا به صورت آنلاین بتوانید سفارش خود را ثبت کنید.

برای مشاهده محصولات بیشتر برای قرص گلودرد کلیک کنید.

بیشتر بخوانید:  ویتامین برای کمر درد چه بخوریم؟

چه زمانی باید در مورد گلودرد خود به پزشک مراجعه کنم؟

اگرچه گلودرد معمولاً جای نگرانی نیست، اما مهم است که بدانید چه زمانی باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشید. اگر به دلیل گلودرد در تنفس، بلع یا صحبت کردن مشکل دارید، توصیه می شود در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

چه نکاتی را هنگام گلودرد رعایت کنیم؟

هنگامی که دچار گلودرد می‌شوید، رعایت نکاتی می‌تواند به تسکین علائم و تسریع در روند بهبودی کمک کند. در ادامه به برخی از این نکات اشاره می‌کنیم:

استراحت کافی: استراحت به بدن شما کمک می‌کند تا انرژی لازم برای مبارزه با عفونت را داشته باشد. سعی کنید استراحت بیشتری داشته باشید و از فعالیت‌های سنگین خودداری کنید.

نوشیدن مایعات گرم: نوشیدنی‌های گرم مانند چای گیاهی، آب گرم با عسل و لیمو می‌تواند به تسکین گلودرد کمک کند. عسل به خصوص به دلیل خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی مفید است.

مرطوب نگه داشتن هوا: استفاده از دستگاه بخور یا قرار دادن یک کاسه آب گرم در اتاق می‌تواند به مرطوب نگه داشتن هوا و تسکین گلودرد کمک کند.

اجتناب از دود سیگار و مواد تحریک‌کننده: دود سیگار و سایر مواد تحریک‌کننده مانند دود، آلودگی هوا و مواد شیمیایی می‌تواند گلودرد را تشدید کند.

نوشیدن آب فراوان: نوشیدن آب کافی به حفظ رطوبت بدن کمک می‌کند و به پاکسازی موکوس از گلو کمک می‌کند.

مصرف غذاهای نرم و خنک: غذاهای نرم و خنک مانند پودینگ، بستنی یا سوپ می‌تواند در هنگام گلودرد راحت‌تر باشد و تحریک گلو را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید:  دلایل و درمان کبد چرب

قرقره آب نمک: قرقره کردن با محلول آب نمک گرم (نصف قاشق چای‌خوری نمک در یک لیوان آب گرم) می‌تواند به کاهش التهاب و تسکین گلودرد کمک کند.

مصرف داروهای بدون نسخه: داروهای بدون نسخه مانند مسکن‌های خوراکی (استامینوفن یا ایبوپروفن) یا اسپری‌ها و قرص‌های مکیدنی ضد گلودرد می‌تواند به کاهش درد کمک کند.

مراقبت از بهداشت دهان و دندان: مسواک زدن منظم و استفاده از نخ دندان به حفظ بهداشت دهان و دندان کمک می‌کند و از تجمع باکتری‌ها و ویروس‌ها در دهان جلوگیری می‌کند.

اگر گلودرد شما شدید است، بیش از یک هفته طول کشید، یا با علائم دیگری مانند تب، خستگی شدید، تورم غدد لنفاوی، یا مشکل در تنفس همراه است، مهم است که به دنبال مشورت پزشکی باشید.

 

اشتراک گذاری